Rychnovská výstava

02.04.2013 11:59
Tak z výstavy jsme se vrátili celí a snad i zdraví.
     Dozvěděli jsme se, že Charliemu nic nebrání v tom, zařadit se do chovu, že záležitosti, o kterých jsme psali níže byly "informačním šumem", ale vzápětí naše nadšení zase opadlo, protože kvůli bílé ponožce je neuchovnitelný. Škoda. Ale lepší tohle, než potencionální zdravotní dědičné problémy, jak jsme si původně mysleli, ty se na štěstí nekonají ...;) Až na kresbu, která mu strhla spoustu bodů, si tedy Charlie na výstavě vedl moc dobře.
     Xaverius měl stržené bodíky za uši a bílé prsty a Xixi také za bílé prsty a za ne moc hustou srst. Ale i přes to se k našemu úžasu stal 3. nejlepším rexíkem výstavy!!!
     Waldovi se v mazlíkovské kategorii nedařilo nejhůře, ale na umístění by musel mít trochu víc chlupů na lících :D Jó, kdyby ses, hochu, neporval, tak by ti tam možná dnes i rostly... :)
 
Fotky z výstavy naleznete TADY.
 
     Takže naše plány do budoucna po tom, co byla Charliemu odhalena ponožka? Až budou kluci starší, chci si pořídit zase mlaďochy, se kteří by se už konečně dali vystavovat :D A už mám přesně vymyšlené jaké. Pak už bude jen zbývat sehnat je :D
Xixi s diplomkem :)